Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” της Κέρκυρας!

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε η Κέρκυρα.

Μετά τους Αθανασόπουλο, Βουτσελά, Βέρτζο, Θεοδωράκη, Παναγιωτίδη, Αναστασόπουλο, Νίκιτς, Μότα και Τουράμ, οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση των Γιώργου Αποστολίδη και Στέλιου Κρητικού.

Ο πρώτος είναι 23 ετών (22/06/1995), επιθετικός με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΧ/Κισσαμικός (28 συμμετοχές, 4 γκολ), ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΕ Ερμιονίδας, Πιερικό, Νίκη Βόλου, Ρεάλ Αβιλές, Καμπανιακό και Ηρακλή.

Ο Στέλιος Κρητικός είναι 32 ετών (10/01/1986), επιθετικός που πανηγύρισε φέτος το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τον Αήττητο Σπάτων, ενώ στο παρελθόν έχει μια μακρά θητεία σε Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΟ Χανιά, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΕΛ, Βύζαντα Μεγάρων, Καλαμάτα, ΑΟ Γλυφάδα, ΓΣ Ηλιούπολης, Παναθηναϊκό, Ιωνικό, Εθνικό, ΑΟ Κορωπί και Εθνικό Αστέρα.

Έχει συνολικά 334 συμμετοχές και 69 γκολ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αποστολίδη. Ο 23χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν στον Κισσαμικό όπου μέτρησε 28 συμμετοχές και 5 γκολ. Στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια. Του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».

 

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Κρητικό. Ο 32χρονος επιθετικός που μετράει 334 συμμετοχές και 69 τέρματα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων στον Παναιγιάλειο, στον Απόλλωνα Σμύρνης τον Εθνικό και τον Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected