Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Στο πρόσωπο του Λάζαρου Παπαδόπουλου το “αύριο” της Νέας Γενεάς Νικομήδειας

Έπειτα από τρεις αποτυχημένες Γενικές Συνελεύσεις, το μέλλον της Νέας Γενεάς Νικομήδειας προδιαγραφόταν ζοφερό, ωστόσο (έστω και στο…90′) βρέθηκε η λύση.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παρασκευαΐδης, ο άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια στον ιστορικό σύλλογο, βρήκε στο πρόσωπο του Λάζαρου Παπαδόπουλου τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, με έναν και μοναδικό στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από την εμπιστοσύνη σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, στοιχείο άλλωστε που εκφράζει τον έμπειρο προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, που αρέσκεται να δουλεύει με μικρές ηλικίες όντας και ο ίδιος μέλος της Ακαδημίας της ΑΕΠ Βέροιας.

Στο πλάι του θα βρίσκεται ο Κώστας Γερουλίδης, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού, με στόχο να βοηθήσει στη νέα αυτή προσπάθεια που ουσιαστικά ξεκινά από το μηδέν καθώς το ρόστερ στη Β Ερασιτεχνική θα απαρτίζεται ως επί τω πλείστον από τους γηγενείς αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και ώρα 19.00 και για το λόγο αυτό, η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνιστούν στη Νέα Γενεά Νικομήδειας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected