Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο ρόστερ οι Γιαουπλάρι και Παπαϊωάννου

Δύο ακόμη μεταγραφές έκανε ο Θησέας Αγριάς που απέκτησε τον Λευτέρη Γιαουπλάρι και τον Χάρη Παπαϊωάννου.

Όπως αναφέρει το magnesianews, ο πρώτος είναι 24χρονος (25/10/94) υψηλόσωμος στόπερ, που αγωνίστηκε στον Σαρακηνό, στον Ηρακλή Βόλου, στην ΑΕ Διμηνίου, στην Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης και στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και τη σεζόν που μας πέρασε είχε με το Βελούχι 14 συμμετοχές κι ένα γκολ στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Γ’ Εθνική.

Ο δεύτερος προέρχεται από την Α.Ε. 2002, με τη οποία είχε στη Β’ Τοπική τη χρονιά που τελείωσε 10 γκολ σε 19 ματς. Ο 25χρονος παίκτης, αδερφός του Σεραφείμ, που παίζει στον Ολυμπιακό Βόλου, δοκιμάστηκε πριν λίγες μέρες στη Νίκη στη θέση του στόπερ, αν και είναι πολυθεσίτης και μπορεί να παίξει και στην επίθεση.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο Θησέας κατέθεσε επίσημο έγγραφο αίτημα στα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού, το οποίο θέλει για τους αγώνες του, για μία προπόνηση στο βοηθητικό τη βδομάδα και μία προπόνηση στο κανονικό γήπεδο, όταν παίζει εντός έδρας. Φυσικά, επειδή οι αγώνες τους θα συμπίπτουν είτε με της Νίκης είτε με του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να ζητούν τον ορισμό τους είτε Σάββατο είτε Τετάρτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected