Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άλλες τρεις “κυανόλευκες” προσθήκες

Ακάθεκτος συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ιωνικός ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση των Παναγιώτη Καρέλη, και Αουρέλ Γκέτσι.

Ο Παναγιώτης Καρέλης αγωνίζεται τόσο ως αριστερός ακραίος αμυντικός όσο και ως εξτρέμ. Ο 21χρονος μπακ-χαφ αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του Κερατσινίου, ενώ έχει πέρασμα από τον Παναυπλιακό και τον Ερμή Κιβερίου.

Ο Αλέξης Ντάλλας (φωτ. κάτω) αγωνίζεται στον κομβικό χώρο της μεσαίας γραμμής έχοντας, μάλιστα, παραστάσεις τόσο από την Γ’ Εθνική όσο και από υψηλότερες κατηγορίες. Πέρυσι αγωνίστηκε στην προοδευτική, ενώ έχει παίξει σε Κορωπί, Ρόδο, Πανηλειακό, Αχαρναϊκό, Λαμία, Αστέρα Βάρης, Εθνικό, Φωστήρα και Καλλονή.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, λοιπόν, που εντάσσεται στην οικογένεια του Ιωνικού θα αποτελέσει μια σημαντική και αξιόπιστη λύση στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Την γραμμή κρούσης του Ιωνικού θα ενισχύσει ο Αουρέλ Γκέτσι, μιας και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, διαθέτοντας μάλιστα ικανότητα να χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια. Είναι, επίσης, 21 ετών και έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Καλλιθέας στη Football League συμπληρώνοντας 25 συμμετοχές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected