Football League - Μεταγραφές

Ανακοινώθηκαν Aleksic και Λίτσκας

Δύο ποδοσφαιριστές εντάσσονται από σήμερα (4/8) στο ρόστερ της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο λόγος για τους Μπόγιαν Άλεξιτς (12/04/1991, Σέρβος επιθετικός) από την ιταλική Φρανκαβίλα, παλαιότερα σε Τάραντο, Βόζντοβατς, ΟΦΚ Βελιγραδίου, Μλάντοστ και Γιώργο Λίτσκα (16/06/1995, επιθετικός) από τη Δόξα Δράμας, παλαιότερα σε Καβάλα, Έβρο Σουφλίου και Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (12/04/1991) επιθετικό, Bojan Aleksic.

Ο Bojan Aleksic έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Football League. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Σερβία σε: OFK Beograd, Mladost Apatin, Vozdovac και στην Ιταλία σε: Francavilla και Taranto. Bojan καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!”

 

“Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου (16/06/1995) επιθετικού, Γιώργου Λίτσκα.

Ο υψηλόσωμος (1,87 μ.) σέντερ φορ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα της Δόξας Δράμας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Δόξας Τυχερού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Έβρο Σουφλίου, Κ20 Πανθρακικού, Πανθρακικό (Super League), ξανά στον Έβρο Σουφλίου, σε Καβάλα και Δόξα Δράμας. Γιώργο καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected