Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα κυανόλευκα και ο Θέος!

Μπαράζ μεταγραφικών κινήσεων από τον Ιωνικό, που “τρέχει” τα θέματα του ρόστερ έτσι ώστε να είναι έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Θέου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο.

Ο 27χρονος (22/08/1991) επιθετικός κατέγραψε 110 επαγγελματικές συμμετοχές και 11 γκολ με Κισσαμικό, Λεβαδειακό, Λαμία, Φωκικό, Διαγόρα Ρόδου, ΑΕΛ Καλλονής, Αίαντα Σαλαμίνας και Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι σε θέση να ανακοινώσει ο Ιωνικός, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Θέο.

Σίγουρα πρόκειται μια προσθήκη από το… «πάνω» ράφι λόγω του πλούσιου βιογραφικού του παίκτη. Συγκεκριμένα, ο Θέος έχει αγωνιστεί σε: Αγία Παρασκευή, Αίαντα Σαλαμίνας, Καλλονή, Διαγόρα, Φωκικό, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία και Κισσαμικό.

Ο Θέος δεν έχει κλείσει ακόμη τα 27 του χρόνια και έρχεται για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Ιωνικού, αφού μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Έχει ύψος 1,84 και μπορεί να δώσει μια νέα «πνοή» στην επίθεση της ομάδας, μιας και οι παραστάσεις που έχει είναι αρκετές, ενώ έχουν καταγραφεί στο βιογραφικό του και συμμετοχές στη Super League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected