Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει στον Κρόνο ο Γιώργος Παπαστεργίου

Κάτοικος Κέρκυρας θα παραμείνει και φέτος ο Γιώργος Παπαστεργίου.

Ο 26χρονος (31/05/1992) επιθετικός με καταγωγή από το Γιαννακοχώρι Ημαθίας, πανηγύρισε τον τίτλο με τον Κρόνο Αργυράδων και με τη σημερινή του συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας, θα την ενισχύσει και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Απόλλωνα Παραλιμνίου, Πανσερραϊκό, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ζάκυνθο και Αετό Σκύδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Παπαστεργίου από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Κρόνου την τελευταία διετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.”

Δηλώσεις Γιώργου Παπαστεργίου στο www.argyrades.gr

«Η πιο εύκολη απόφαση για μένα ήταν να δεχτώ να ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον Κρόνο για Τρίτη χρονιά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο, αφού στον Κρόνο από την πρώτη στιγμή μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθω παιδί του χωριού.

Όλοι ξέρουν ότι στον Κρόνο η κατάσταση είναι εξαιρετική, όπως ταιριάζει σε ομάδες επαγγελματικού επιπέδου. Έχει έναν πρόεδρο που έχει βάλει ψηλά τον πήχη και μαζί με τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.

Παρόλο που από το Σεπτέμβρη θα υπηρετώ τη στρατιωτική μου θητεία θα προσπαθήσω να είμαι συνεπής για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected