Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο ρόστερ οι Αποστόλου και Ντουκάι

Ποδοσφαιριστές του ΑΟ Εικοσιμίας είναι από σήμερα οι Δημήτρης Αποστόλου και Μπόνι Ντουκάι.

Όπως αναφέρει το Sportsthea, οι πρώην ποδοσφαιριστές των Φωκάτων, υπέγραψαν σήμερα το νέο τους Δελτίο στην ομάδα από τη Λειβαθώ και αναμένεται να την βοηθήσουν στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι μεταγραφές αυτές των «κυανόλευκων» ανεβάζουν τον αριθμό στις οκτώ (8).

Ο Μπόνι στην Εικοσιμία θα βρει τον αδελφό του Ντετάρ και αυτό κάνει ακόμη πιο εύκολη την προσαρμογή του σε αυτή. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 33 ετών και αγωνίζεται σε θέση αμυντικού μέσου, αλλά και σε όλες της θέσης της άμυνας. Διακρίνεται, εκτός της ποιότητας του, για το πάθος, τον δυναμισμό, αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Αποστόλου, ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα, είναι 26 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης, αλλά μπορεί με την ίδια επιτυχία να παίξει και στις πτέρυγες.
Δυο καλές λοιπόν προσθήκες για την ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου, σε ένα πρωτάθλημα που τέτοιοι ποδοσφαιριστές κρίνονται απαραίτητοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στο φετινό ρόστερ δυο ακόμη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Αποστόλου και Μπόνι Ντουκάι. Και οι δυο προέρχονται από τον Α.Ο. Φωκάτων. Ο Αποστόλου μάλιστα έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας.

Ο πρώτος αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος, αλλά και σε όλες τις θέσεις άμυνας, ενώ ο δεύτερος είναι επιθετικός και μπορεί, αν χρειαστεί, να παίξει το ίδιο καλά στις πτέρυγες.

Σίγουρα είναι δυο μεταγραφές που μπορούν να δώσουν σοβαρές λύσεις στην ομάδα μας.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία για να προσφέρουν με τη σειρά τους βοήθεια στην προσπάθεια μας.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τον Α.Ο. Φωκάτων για την παραχώρηση των δυο ποδοσφαιριστών, αλλά και τη γενικότερη συνεργασία μας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected