Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αυτός είναι ο Πανσερραϊκός της σεζόν 2018/2019

Ειδήσεις έβγαλε το έκτακτο Δ.Σ του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ανακοινώθηκε μετά το τέλος του ο σχεδιασμός της νέας προσπάθειας του ποδοσφαιρικού τμήματος με πολλά γνωστά ονόματα να παίρνουν καίριους ρόλους στην επόμενη ημέρα.

Όπως αναφέρει το serressport.gr, ο παλαίμαχος άσσος των “λιονταριών” Νίκος Κατσαβάκης είναι αυτός που θα αναλάβει έφορος του τμήματος, ενώ ο Σάκης Αναστασιάδης μετά από σχεδόν ένα χρόνο και με μία ενδιάμεση επιτυχημένη θητεία στον Ηρακλή επιστρέφει για να… αρχίσει αυτό που δεν πρόλαβε.

Επίσης team manager της ομάδας αναλαμβάνει ο επίσης παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίνο Μιλένκοβιτς, με τον άλλοτε γυμναστή Τάσο Καζία να έχει τον ρόλο του υπεύθυνου του μάνατζμεντ, ενώ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Ηλίας Εγγονίδης θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός.

Τέλος, ο Σερραίος σκάουτερ Απόστολος Λιβανός που πρόσφατα είχε συνεργαστεί με την ΑΕΛ αναλαμβάνει το τμήμα scouting, με τον αντιδήμαρχο Στέργιο Γαλάνη να είναι ο νομικός-οικονομικός σύμβουλος της προσπάθειας και τον επίσης νομικό Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου να είναι μέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον σχεδιασμό του για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έφορος αναλαμβάνει ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής μας Νίκος Κατσαβάκης.

Συνεργάτες του στην προσπάθεια αυτή θα είναι:

Προπονητής ο Σάκης Αναστασιάδης,

Team Manager Νίνο Μιλένκοβιτς

Υπεύθυνος Μάνατζμεντ Τάσος Καζιάς

Γενικός Αρχηγός Ηλίας Εγγονίδης

Τμήμα Scouting Απόστολος Λιβανός

Νομικός- Οικονομικός Σύμβουλος Στέργιος Γαλάνης

Μέλος Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Μέλος Μάριος Καπούλας

Γραμματεία Σούλα Χορτομάρη

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά μία μεγάλη και δυνατή ομάδα αξιοποιώντας πλήρως το σερραϊκό ποδοσφαιρικό δυναμικό για να επιστρέψουν οι Σερραίοι φίλαθλοι στο γήπεδο. Όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected