Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερό γκολ από τον γνωστό μας, Μπρούνο Φορναρόλι! (vid)

Ο Μπρούνο Φορναρόλι σημείωσε ένα φανταστικό γκολ με βολέ στην Αυστραλία, στο 120′ της παράτασης σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Σε τρεις σεζόν από τη στιγμή που πήγε στην Ωκεανία, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει σημειώσει 54 τέρματα και άνοιξε με γκολ και την “αυλαία” της φετινής χρονιάς.

Στη φάση των 32 του Κυπέλλου Αυστραλίας, η Μέλμπουρν Σίτι δοκιμάστηκε στην έδρα της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, της ομάδας του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν για τα 90 λεπτά του κανονικού αγώνα και τα πρώτα 29 της παράτασης και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι οδηγείτο σε πέναλτι.

Με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται εκτός αποστολής, οι συμπαίκτες του δεν φαντάστηκαν ότι στο 119′ ο Φορναρόλι θα μπορούσε να απειλήσει έξω από την περιοχή και με αρκετά σώματα μπροστά του και τον άφησαν σχεδόν αμαρκάριστο.

Ο 30χρονος Ουρουγουανός σήκωσε την μπάλα με το δεξί πόδι, έκανε δύο γκελάκια κι έπιασε ένα βολέ, το οποίο άφησε άναυδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με συνέπεια να σκοραράρει και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected