Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαία κίνηση με Γιόνε η ΑΠΕ Λαγκαδά!

Κάτοικος Λαγκαδά ο Βραζιλιάνος στράικερ, Γιόνε Πίντο, που έκανε τη διαφορά σε Λαμία-Λάρισα, ενώ δεν μπόρεσε να προσφέρει στον Άρη λόγω τραυματισμού.

Όπως αναφέρει ο arenafm, η ΑΠΕΛ κατάφερε ίσως την πιο «ηχηρή» μεταγραφή στην ιστορία της. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος στράικερ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Λαγκαδά τις τελευταίες μέρες, κάτω από καθεστώς μυστικότητας (μεσάζων ο ατζέντης Τζουζέπε Βέλα Τζούνιορ, που διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο) και ενέδωσε τελικά στο «πρέσινγκ», με την απόλυτη υπέρβαση, βλέποντας τη νέα ομάδα του ως μια καλή ευκαιρία…αναγέννησης, μετά την περσινή απραξία του, όταν υπέστη ρήξη χιαστών στον Άρη.

Φυσικά, ο Γιόνε Πίντο, το «κερασάκι» στην… τούρτα των σημαντικών μεταγραφών στην ΑΠΕΛ, θα αποτελέσει το πρώτο «βιολί» επιθετικά, βοηθώντας και συμπαρασύροντας και άλλους καταξιωμένους συμπαίκτες του (όπως Κυζιρίδης, Ταχματζίδης, Ιορδανίδης, Ζαγναφέρης).

Τις επόμενες μέρες ίσως γίνουν μια-δυο προσθήκες ακόμα, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και ορισμένες αποχωρήσεις νεαρών, για λόγους… αποσυμφόρησης του «μεγάλου» ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected