Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αναστάσης και Παπακωνσταντίνου στο Πλατύ!

Ακόμη περισσότερο ενισχύεται ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, ενόψει της επιστροφής του στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Αναστάση και τον Ορέστη Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από Άρη Παλαιοχωρίου και ΑΕ Σχοινά αντίστοιχα.

Ο πρώτος είναι 23 ετών (15/04/1995), επιθετικός ο οποίος θα εκτίσει τη βαριά ποινή που του επιβλήθηκε και τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα να επιστρέψει από τις αρχές του δευτέρου γύρου του ερχόμενου πρωταθλήματος. Την περσινή χρονιά είχε 18 συμμετοχές και τρία γκολ στην Α1 με την φανέλα του Άρη, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Βέροια Κ20 και Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ο Ορέστης Παπακωνσταντίνου είναι 21 ετών (20/02/1997), αμυντικός ο οποίος είχε 15 συμμετοχές και δύο γκολ με την ομάδα του Σχοινά, ενώ πριν είχε αγωνιστεί σε Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΠΑΟ Κουφαλίων, Καμπανιακό, Βέροια Κ17 και Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ομάδα μας ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αναστάση Γεώργιο από την ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου (Αστέρας Αλεξάνδρειας, Κ20 Βέροιας, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Άρης Παλαιοχωρίου) ο οποίος θα ενισχύσει στους επίσημους αγώνες της ομάδα μας στις αρχές του δευτέρου γύρου καθώς εκτίει την τιμωρία του από την περσινή χρονιά.

Η διοίκηση της ομάδας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ανακοινώνει και την απόκτηση του Παπακωνσταντίνου Ορέστη από την ΑΕ Σχοινά (Αστέρας Αλεξάνδρειας, Κ17 Βέροιας, Καμπανιάκος, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Π.Ν Αράχου, ΑΕ Σχοινά).

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε να έχουν μια γεμάτη χρονιά χωρίς τραυματισμούς”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected