Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άλλες έξι μεταγραφές ο Πανσερραϊκός!

«Το χαμένο έδαφος όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την ενίσχυση της ομάδας τρέχουν να καλύψουν στον Πανσερραϊκό, καθώς ο χρόνος κυλά και οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν», μας τόνισε ο Νίκος Κατσαβάκης σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Serresgoal.gr.

Για τα Λιοντάρια πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος που ορίσθηκε για τις 23/9, υπάρχει και ο θεσμός του Κυπέλλου, που μπορεί να μην ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους Κόκκινους όμως η ομάδα πρέπει να κάνει μια καλή παρουσία, αφού θα ρίξει το βάρος στο Πρωτάθλημα.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως είχε ανακοινωθεί πριν καιρό στις 16/8, στις 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Τα πρώτα 6 ονόματα της φετινής προσπάθειας για ενίσχυση του Πανσερραϊκού είναι:

Ο 18χρονος, επιθετικός, Στέφανος Πέτρου, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Πανσερραϊκού, συνεχίζει με το Λιοντάρι στο στήθος, έχοντας εντυπωσιάσει φέτος στις 5 συμμετοχές του στην Football League. Μάλιστα πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή κόντρα στον πολύ μεγάλο Κώστα Χαλκιά.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ, Θωμάς Μακούσης που κι αυτός συνεχίζει να φορά τη φανέλα με το Λιοντάρι στο στήθος, είχε πολύ καλή παρουσία στα 5 παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε στην Football League. Ο Θωμάς Μακούσης που και αυτός προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Πανσερραϊκού, μαζί με τον Στέφανο Πέτρου τον περασμένο Δεκέμβρη είχαν υπογράψει τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια, προερχόμενοι από την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού.

Ο 18χρονος πορτιέρο, Χρήστος Γιαννακίδης, κατάγεται από τις Σέρρες και ανήκει στον ΠΑΟΚ, πέρσι ως δανεικός στην Ελπίδα Σκουτάρεως, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στις τελευταίες αγωνιστικές και σίγουρα αυτό αποτέλεσε το διαβατήριο για τον ερχομό στον Πανσερραϊκό.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, Γιώργος Παπαβασιλείου, έγινε γνωστός στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του Άρη Πρώτης όταν είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με 30 γκολ (Α’ ΕΠΣΣ/2011-12). Μετά από αυτή την επιτυχία μεταπήδησε στην Κ20 του Εθνικού Γαζώρου, όπου συνέχισε να σκοράρει, γεγονός που τον έφερε την επόμενη χρονιά 2013 στην πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Οδυσσέα Αναγέννησης, FC Serres, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, Ελπίς Σκουτάρεως.

Ο 23χρονος Άγγελος Κούτλας, πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, επιστρέφει στα Λιοντάρια, μετά από παρουσία σε Οδυσσέα Αναγέννησης, σε FC Serres, σε Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, με τον οποίον αναδείχθηκε πρωταθλητής Σερρών 2017 και αγωνίστηκε και την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Γ΄ Εθνική. Ο Άγγελος Κούτλας ξεκίνησε από την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού, ενώ ακολούθως για 1,5 χρόνο έπαιξε στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ Γιάννης Νέδος, που ξεκίνησε από την ομα΄δα Νέων του Εθνικού Γαζώρου, έγινε επαγγελματίας, ενώ έχει αγωνισθεί σ τον Άρη Ακροποτάμου, στον Εδεσσαϊκό, στην Καστοριά και πέρσι στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής(Γ’ Εθνική).

Τέλος και το προπονητικό τιμ έτυχε ενίσχυσης αυτές τις μέρες, αφού τον Σάκη Αναστασιάδη πλαισιώνουν πλέον ο πολύπειρος, Σάκης Ζλάτκος, ως προπονητής τερματοφυλάκων, έχοντας να επιδείξει πολύ σημαντικό έργο στον τομέα του (Ταΐρης, Κουτζαβασίλης, Πίτκας, Κίναλης, Βαλσαμάκης, Αθανασιάδης-Αστέρας Τρίπολης) και ο Δημήτρης Μούρας ως γυμναστής που επιστρέφει στον Πανσερραϊκό, με θετικά σχόλια από την προηγούμενη του θητεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected