Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφική δραστηριότητα στις ομάδες της Αχαΐας

Σε ακόμα δύο μεταγραφές προχώρησε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Όπως αναφέρει το patragoal, ο σύλλογος της Αχαΐας απέκτησε τους Θόδωρο Τσιριγώτη (φωτ. 23/06/2000) που κατάγεται από την Ζάκυνθο και αγωνιζόταν στους Νέους του Ολυμπιακού Πειραιώς, έχοντας κληθεί και στην Εθνική Παίδων.

Ο Τσιριγώτης αγωνίζεται ως επιθετικός πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας Κ-17 έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Κάνει προπονήσεις από την πρώτη ημέρα και απομένει το τυπικό της υπόθεσης.

Επίσης στους Βραχνιώτες θα συνεχίσεις ο νεαρός πορτιέρο Δημήτρης Τριβέλλας (2000) γκολκίπερ από την Α.Ε. Αρόης. Μαζί με τους Μπαμπούνη και Πάγκαλο θα αποτελέσουν την «τριάδα» των κίπερ.

Στον Πανομβριακό Ριόλου ο Σουρανής 

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Θύελλας Πατρών, ο Νίκος Σουρανής αλλάζει ομάδα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στον Πανμοβριακό στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ για την ομάδα.

Ο νεαρός άσος που είναι γεννηθείς το 2000 θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Ριόλου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής   αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην γραμμή «κρούσης» όσο και ως εξτρέμ, έχοντας περάσει από Πάτρα 2005, Νέους Ολυμπιακού και Πρωτέα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected