Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο σπουδαίες μεταγραφές για τον Αλέξανδρο Κιλκίς!

Με τον καλύτερο τρόπο συνέχισε σήμερα (16/8) τις μεταγραφικές του κινήσεις, ο νεοφώτιστος στη Γ Εθνική Αλέξανδρος Κιλκίς.

Οι πρωταθλητές Κιλκίς απέκτησαν δύο ποδοσφαιριστές με σπουδαίο βιογραφικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τους πλέον εξαίρετους χαρακτήρες.

Ο λόγος για τους Ηλία Προβατίδη και Δημήτρη Μπουλγκουρίδη, οι οποίοι παρουσιάστηκαν με κάθε επισημότητα και από σήμερα λογίζονται παίκτες της ομάδας.

Ο πρώτος είναι 35 ετών (30/07/1983), μέσος με καταγωγή από την Κατερίνη, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Κιλκισιακό και γενικότερα έχει μια μεγάλη σε αριθμούς καριέρα (πάνω από 280 συμμετοχές) σε Αγροτικό Αστέρα, Άρη Παλαιοχωρίου, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόλλωνα Αρναίας, Άρη, Ηρακλή, Αετό Σκύδρας, Πλατανιά, Πιερικό και Εθνικό Κατερίνης.

Για τον Δημήτρη Μπουλγκουρίδη (19/11/1984, μεσοαμυντικός) ισχύουν περίπου τα ίδια, καθώς πριν από την περσινή του θητεία στον Μακεδονικό έχει 250 περίπου συμμετοχές σε ΑΕ Ιστιαίας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόλλωνα Αρναίας, Κοζάνη, ΦΑΣ Νάουσα, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Βισαλτιακό, Εθνικό Αστέρα, Αγροτικό Αστέρα και Δόξα Δράμας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected