Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Από τη Ντόρτμουντ στον Παναθηναϊκό!

Παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να θεωρείται πλέον ο Αργύρης Καμπετσής, μιας και το τριφύλλι ήρθε σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ώστε να αποκτηθεί ως ελεύθερος, ο ταλαντούχος 19χρονος επιθετικός

Όπως αναφέρει το football-academies, αίσιο τέλος πήρε η υπόθεση απόκτησης του Αργύρη Καμπετσή (γεννημένος 6/5/1999) από τον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι έφτασαν πριν από λίγο σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να παραμένει ελεύθερος και οι Γερμανοί να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Οι μάνατζερ του νεαρού επιθετικού τα αδέρφια Λέμιτς, τα είχαν βρει σε όλα από το Σάββατο (18/8) με τον Παναθηναϊκό για 3ετές συμβόλαιο, με τους πράσινους να καλύπτουν τόσο τις οικονομικές, όσο και τις αγωνιστικές απαιτήσεις του παίκτη και πριν από λίγο έλαβαν και την οριστική συμφωνία της γερμανικής ομάδας.

Ο Καμπετσής αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στις οποίες βρισκόταν για 9 χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου με τις U23 και U19 είχε 17 συμμετοχές και πέτυχε τρία γκολ, όλα στο UEFA Youth League.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο και στη συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του τριφυλλιού.

Έτσι, στο ρόστερ των πράσινων προστίθεται μία ουσιαστική επιλογή στα χέρια του Γιώργου Δώνη για την γραμμή κρούσης, που βεβαίως περιμένει και την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του ξένου φορ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected