Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή στον Απόλλωνα

Μεταγραφών συνέχεια για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που ανακοίνωσε την απόκτηση των Αντρέι Λούκιτς και Ματίας Οριουέλα.

Ο πρώτος είναι 24 ετών (02/04/1994), Κροάτης αμυντικός ο οποίος θα γίνει κάτοικος Ριζούπολης ως δανεικός από την πορτογαλική Μπράγκα. Πέρσι αγωνίστηκε στην Όσιγιεκ και παλαιότερα στη Τσιμπάλια.

Ο Οριουέλα είναι 26 ετών (17/02/1992), Αργεντίνος ακραίος αμυντικός, που το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Τέμπερλεϊ και στην αρχή της σεζόν στη Τίγκρε.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδoσφαιριστή Άντρει Λούκιτς. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όσιγεκ και Σιμπάλια».

 

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση «αρπακτικών» που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected