Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οριστικά στη Νίκη Βόλου ο Παπαδόπουλος

Σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Θοδωρή Παπαδόπουλου.

Ο 31χρονος (11/08/1987) ακραίος αμυντικός πήρε την ελευθέρας του από τον Αστέρα Αμαλιάδας και θα ενισχύσει τις προσπάθειες των “κυανολεύκων”, αρχής γενομένης από το πρώτο ματς Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή.

Πριν την Αμαλιάδα, είχε καταγράψει 118 επαγγελματικές συμμετοχές με Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό, Πανθρακικό, Θερμαϊκό και Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπαδόπουλο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1987 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ αυτή είναι η τρίτη φορά που θα φορέσει την φανέλα της Νίκης Βόλου. Τελευταία ήταν την σεζόν 2015-2016 ενώ είχε προηγηθεί η διετία 2012-2014 στην οποία και ήταν μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας της Football League. Στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμη την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, του Θερμαϊκού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Πανθρακικού, της Δόξας Δράμας, της Αν. Γιαννιτσών, του Ηρακλή Ψαχνών, του Απόλλωνα Λάρισας και του Αστέρα Αμαλιάδας.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected