Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Αγροτικό Αστέρα ο Γραικός

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Αγροτικό Αστέρα, που ανακοίνωσε πριν λίγο την ένταξη του Θωμά Γραικού στο ρόστερ.

Ο 27χρονος (18/04/1991) ακραίος αμυντικός με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Σπάρτη με την οποία τη σεζόν που τελείωσε είχε 22 συμμετοχές στη Football League, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πανελευσινιακό, Ζάκυνθο, Εθνικό Αγιονερίου, Πανηλειακό, Άρη και Μακεδονικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Γραικό.

Ο Θωμάς Γραικός είναι γεννημένος στις 18 Απριλίου 1991 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως αμυντικός. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Football League με τη φανέλα της Σπάρτης, καταγράφοντας, μάλιστα, 22 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αρη, έχοντας διατελέσει νωρίτερα μέλος των τμημάτων υποδομής της ομάδας, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Μακεδονικό, Ζάκυνθο, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Πανηλειακό και Πανελευσινιακό.

Μετράει μία συμμετοχή σε επίπεδο Α’ Εθνικής με τη φανέλα του Αρη, ενώ έχει καταγράψει 74 συμμετοχές σε επίπεδο Β’ Εθνικής και 56 συμμετοχές με τρία γκολ στην Γ’ Εθνική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected