Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αίτημα αναβολής από την Καλαμάτα!

Δεύτερο αίτημα αναβολής του αγώνα Κυπέλλου με την Κόρινθο κατέθεσε η Καλαμάτα στην ΕΠΟ εξηγώντας πως δεν έχει στην διάθεσή της ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών για την Κυριακή εξαιτίας του θέματος που έχει προκύψει με τα δελτία.

Θυμίζουμε πως οι “μελανόλευκοι” δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλειοψηφία των μεταγραφικών αποκτημάτων τους, εξαιτίας της διάταξης του κανονισμού, η οποία αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές από επανεγγραφή δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν την 1η Σεπτεμβρίου και ενώ η ίδια η ΕΠΟ υπερβαίνοντας κάθε έννοια λογικής προγραμμάτισε την έναρξη του θεσμού στις 26 Αυγούστου!

Όπως αναφέρει το sport365, πέρα από τα αιτήματα προς την ΕΠΟ και την συνεχή επικοινωνία με το Πάρκο Γουδή, οι “μελανόλευκοι” βρίσκονται “επί ποδός πολέμου” τις τελευταίες μέρες και εξετάζουν κάθε δυνατή λύση προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν περαιτέρω προβλήματα ενόψει του κυριακάτικου ματς.

Και αυτό γιατί ενδεχόμενο πρόβλημα συμμετοχής στο Κύπελλο θα έχει συνέπειες και επιπτώσεις με πιθανή τιμωρία για το πρωτάθλημα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected