Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ακόμη ομάδα που δεν θα λάβει μέρος στη φετινή Γ Εθνική

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η διοίκηση του Νέου Αμφίλοχου με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους πως λόγω των οικονομικών προβλημάτων, δεν δύναται να συμμετέχει στη φετινή Γ Εθνική.

Αναλυτικά :

“Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Αμφίλοχου, ενημερώνει το Φίλαθλο κοινό της ευρύτερης περιοχής της Αμφιλοχίας, ότι λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2018-2019.

Μέχρι την τελευταία στιγμή και μετά την διενέργεια τριών γενικών συνελεύσεων, έγιναν προσπάθειες ώστε να πλαισιωθεί η ομάδα και από άλλους διοικητικούς παράγοντες που θα συνεισέφεραν οικονομικά στο πολυδάπανο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, χωρίς βέβαια οι προσπάθειες αυτές να αποφέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά η Διοίκηση, παραμένει στο πλευρό της ομάδας, με την λειτουργία και φέτος της ακαδημίας ποδοσφαίρου σε αρκετά υψηλό επίπεδο που αποτελεί το μέλλον του Αμφιλοχιώτικου ποδοσφαίρου, η οποία θα συμμετάσχει κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ Αιτωλοακαρνανίας. Ξεκινάμε την φετινή χρονιά με την πρώτη μας συνάντηση την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Η Διοίκηση από σήμερα κιόλας καλεί νέους παράγοντες οι οποίοι θα συνεισφέρουν ηθικά και οικονομικά στην προσπάθειά της, ώστε να συμμετάσχει ο Σύλλογος του Νέου Αμφιλώχου στο μεθεπόμενο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Αιτωλοακαρνανίας της περιόδου 2019-2020, μετά από την φετινή, δυσάρεστη για όλους μας ανάπαυλα.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φίλους και τα μέλη μας, να σταθούν κοντά στην προσπάθεια επανεκκίνησης του Συλλόγου, που κατά βάση θα στηρίζεται σε ντόπιους αθλητές οι αγώνες του οποίου θα αποτελέσουν και πάλι την χαρά και την γιορτή του Σαββατοκύριακου για την πόλη μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected