Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο ρόστερ ο Θωμάς Σιαραφέρας

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου συνεχίζουν το δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, προκειμένου να «οπλίσουν» περαιτέρω τα χέρια του προπονητή τους Θόδωρου Βόλτση αναφορικά με τα σχέδιά του στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του.

Όπως αναφέρει το sentra.com.gr, έπειτα από ένα διαπραγματευτικό «σίριαλ» που διήρκεσε περισσότερο από έναν μήνα ανάμεσα στον Κάστορα και τον «Μέγα Αλέξανδρο», τελικά, οι φήμες που ήθελαν τον εικοσάχρονο δεινό σκόρερ των «βυσσινί» να μετακινείται προς την Καλλιθέα επιβεβαιώθηκαν το πρωί σήμερα, οπότε κι… έπεσαν οι υπογραφές για τη μεταγραφή του στους «κυανοκίτρινους».

Με τα χρώματα, λοιπόν, της Καλλιθέας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θωμάς Σιαραφέρας, ο οποίος, όμως, εξαιτίας της αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης που του έγινε προ ολίγων ημερών, θα αργήσει κατά τι να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας των νέων συμπαικτών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Οικογένεια τον “Μέγα Αλέξανδρου” Καλλιθέας, είναι στην ευχάριστη Θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Σιαραφέρα, για την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2018-2019.

Ο Θωμάς, συμφώνησε να συμπορευτεί μαζί με την Ομάδα μας, στο Πρωτάθλημα της Τ’ Εθνικής. Θωμά, σε καλωσορίζουμε στην Καλλιθέα, και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected