Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Βλάχος, Γιαλαμίδης και Δούλος τα επόμενα “χτυπήματα”!

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΑΟ Χαλκίς, που μετά τον Άντεμ Μπερίσα ανακοίνωσε τρεις ακόμη προσθήκες.

Ο λόγος για τους Θωμά Βλάχο (20/08/1988), επιθετικός από τον Ιάλυσο (παλαιότερα σε Κισσαμικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βύζαντα Μεγάρων, Πανθρακικό, Ιωνικό, Ασπρόπυργο, Σαρωνικό Αίγινας, Κεραυνό Κερατέας και ΑΕ Μοσχάτου), Θωμά Γιαλαμίδη (03/02/1996, αμυντικός) από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, με θητεία σε Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Πιερικό, Πανιώνιο, Βατανιακό, Θερμαϊκό Κορινού και Γιώργο Δούλο (01/02/1996, αμυντικός) από τον Ηρακλή Ψαχνών και στο παρελθόν στον ΑΟ Θήβα,

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας το με τον 30χρονο μέσο Βλάχο Θωμά. Ο Θωμάς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από το Μοσχάτο και έχει παίξει σε πολλές ομάδες της FOOTBALL LEAGUE όπως Κισσαμικό, Ιωνικό, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανθρακικό ενώ στην Γ Εθνική έχει φορέσει την φανέλα του Βύζα Μεγάρων, Ασπρόπυργου και Ιαλυσού Ρόδου όπου ήταν και η τελευταία του ομάδα. Ευχόμαστε στον Θωμά υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ”

 

“Το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιαλαμίδη Θωμά ο οποίος πέρσυ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Αμβρυσσέα Διστόμου ως σέντερ μπακ. Ο 22χρονος υψηλόσωμος αμυντικός ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στις Κ17, Κ18, Κ19 ενώ έχει φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου, του Πιερικού ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο με την φανέλα της ΠΑΑΕΚ Κερύνειας. Ευχόμαστε στον Θωμά υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ”

 

“Το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο αμυντικό Δούλο Γεώργιο ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ΑΟ ΘΗΒΑ όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και στον Ηρακλή Ψαχνών με όπου κατέκτησε το Κύπελλο Εύβοιας. Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected