Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Deal των “κυανολεύκων” με Ailton Machado!

Σάμπα θα…χορεύει φέτος ο Ηρόδοτος, που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Αίλτον Μασάδο.

Πρόκειται για τον 24χρονο (17/04/1994) Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος έχει πολλές συμμετοχές στις μικρότερες κατηγορίες της χώρας του ενώ έχει θητεύσει και στην ισπανική Κακαρένιο.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Ailton Machado de souza Rosa, ο οποίος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1994 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, ως περιφερειακός και εν ανάγκη σέντερ φορ.

Ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της Sao Paulo και σε ηλικία 14 ετών αγωνίστηκε στην Κ17 της Sao Paulo. Έγινε ο νεότερος παίκτης της Sao Paulo που σκόραρε σε τελικό Κ17 στο Βrasileirao.

Αγωνίστηκε δύο έτη στη Sao Paulo B και το 2015 πήγε στη serie b στην Duque de Caxias κάνει 14 παιχνίδια και τον αποκτά η Santos με μεταγραφή.

H Santos τον δίνει δανεικό στην Ισπανία σε ομάδα Γ’ Εθνικής την Cacereno που κάνει 27 παιχνίδια και 9 γκολ. Την επόμενη χρονιά, το 2016 υπογράφει στην Comunicaciones Α’ Εθνική στη Γουατεμάλα, όπου σκοράρει 14 γκολ και τον αποκτά η Vasco da Gama.

Στη Vasco παίζει στην β’ ομάδα και δίνεται δανεικός στην Nova Iguaçu Futebol Clube, ομάδα Γ’ Εθνικής Βραζιλίας. Αΐλτον, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ηροδότου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected