Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ημαθιώτικη…υπόθεση το φιλικό!

Μία ακόμα φιλική νίκη σημείωσε ο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη επικράτησε με 2-0 του Πανθηραϊκού χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι δύο Ημαθιώτες της ομάδας, ο Μπάμπης Πετράκος και ο Αλέξανδρος Παπατζίκος!

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, αυτή είναι η δεύτερη νίκη των “ερυθρολεύκων” στα φιλικά προετοιμασίας, μετά από εκείνη που είχε προηγηθεί στις Αρχάνες επί του Γιούχτα (1-0) πριν από μία εβδομάδα. Το ΣΥΝΚΑ αν μη τι άλλο δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο με βάση την μέχρι τώρα εικόνα του, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η χανιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Βαρδάκη να επιχειρεί τη σέντρα από την αριστερή πλευρά και τον Πετράκο να σκοράρει με κεφαλιά στο 20′, ενώ αρκετά νωρίς στην επανάληψη ήρθε και το 2ο γκολ, στο 55′.

Σκόρερ σε αυτή την περίπτωση ήταν ο Παπατζίκος ο οποίος πέτυχε το πρώτο του -έστω και ανεπίσημο- γκολ, καθώς “νίκησε” τον Διαμαντή με δυνατό σουτ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πετράκου.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός (46′ Βλαχάκης), Καρβουνιάρης (78′ Περδικάκης), Παληγεώργος (70′ Λαμπάκης), Παναγιωτόπουλος (82′ Αργυρουδάκης), Κυτράκης, Μαζιώτης (83 Τσίτας), Βαρδάκης (78 Τριμίντζιος), Πετράκος (63 Σοφούλης), Ξαγοράρης (56′ Νικόλτσης), Μποτωνάκης (66′ Μάστορας), Παπατζίκος

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Διαμαντής, Τσίγκρος, Αγοραστός, Λουκάς, Γκίκας, Μάνιας, Παληγεώργος, Κονσταντίνοφ, Ντούμος, Κόντι, Γαϊδαρτζής. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βορύλας, Ξηρός, Πολυκρέτης, Συνολάκης, Χατζηλαζαρίδης, Τζοβάρας, Αλεφραγκής, Τσάκα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected