Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές για τους “κυανόλευκους”, ανακοινώθηκε η έναρξη της προετοιμασίας

Δύο ακόμη προσθήκες για την ομάδα της Καλλιθέας, που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Οι “κυανόλευκοι”, μετά τους Μανώλη Νικολακάκη και Παναγιώτη Λαδά, ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση των Νίκου Χαρίτου και Βασίλη Τσεβά.

Ο πρώτος είναι 23 ετών (04/04/1995), μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Παναιγιάλειο και πριν σε Φωστήρα, Παναργειακό, Καλαμάτα και Κόρινθο, ενώ ο Βασίλης Τσεβάς είναι επίσης 23 ετών (27/05/1995), μέχρι πρότινος στην Αναγέννηση Καρδίτσας (δύο συμμετοχές στη Football League) και παλαιότερα σε Τριγλία Ραφήνας, Παναχαϊκή, Πιερικό, ΑΕΚ και Ηρακλή Ψαχννών.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε η έναρξη της προετοιμασίας και αύριο Τετάρτη 29/8.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Καλλιθέα μετά την απόκτηση των Μανώλη Νικολακάκη και Παναγιώτη Λαδά ανακοινώνει ακόμη δύο μετεγγραφές, τους Νικόλαο Χαρίτο και Βασίλειο Τσεβά.

Χαρίτος Νικόλαος, 23 ετών, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο ως μέσος και επιθετικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε Κόρινθο, Καλαμάτα, Παναργειακό, Φωστήρα και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Παναιγιάλειος, όπου πέρυσι κατέγραψε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

Τσεβάς Βασίλειος, 23 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και επιθετικός μέσος. Ξεκίνησε από την Κ20 της ΑΕΚ, όπου έγινε και πρώτη φορά επαγγελματίας και έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ψαχνών, Πιερικό, Παναχαϊκή, Τριγλία Ραφήνας, Αχαρναϊκό και τελευταίος σταθμός του πέρυσι ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 στις 17.15 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και στις 18.00 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας με αντίπαλο την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας προσκαλεί όλους τους φορείς της πόλης μας να δώσουν το παρόν στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για την παρακολούθηση της φιλικής αναμέτρησης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected