Super League 1 - Μεταγραφές

Δύο παίκτες του Ολυμπιακού δανεικοί στη Νότιγχαμ!

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε από τον Ολυμπιακό να δοθούν δανεικοί στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όπως αναφέρει το football-academies, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Πανάγου, ο οποίος είναι γεννημένος στις 11/6/1998, και υπέγραψε σήμερα το πρώτο του τριετές επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, καθώς και για τον γεννημένο στις 10/1/1997, Κωνσταντίνο Μεγαρίτη.

Ο Κωνσταντίνος Πανάγου αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και αμυντικό χαφ και την περσινή σεζόν ήταν στην Κ20 του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε από την Ακαδημία του Παναιτωλικού και το καλοκαίρι του 2015 εντάχθηκε στις υποδομές των ερυθρόλευκων. Ο ταλαντούχος παίκτης έδειξε αμέσως την ποδοσφαιρική του αξία και ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού. Βέβαια είναι διεθνής και με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Κισσαμικό καταγράφοντας δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League. Ο ταλαντούχος μέσος που είναι διεθνής μικρές Εθνικές ομάδες, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕ «Κηφισιά» και βρέθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία έκανε 12 συμμετοχές στη Γ’ εθνική. Το 2014 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός και αγωνίστηκε Κ17 και Κ20. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε το 2015 και το 2016 έγινε και η πρώτη επέκταση του συμβολαίου αυτού.

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν την Πέμπτη (30/8) στην Αγγλία, όπου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψουν τα μονοετή συμβόλαιά τους με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Θα ενταχθούν αρχικά στην U23 για να προσαρμοστούν και από τον Δεκέμβριο και μετά θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected