Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάτω από τα γκολπόστ ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Ένας έμπειρος τερματοφύλακας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΑΟ Σελλάνων.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος μετρά πάνω από 150 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Σλοβενία με τα χρώματα της Ανκαράν.

Ο 30χρονος (02/04/1988) πορτιέρο με καταγωγή από την Καβάλα έχει παίξει στο παρελθόν σε ΑΕΛ Καλλονής, Τρίκαλα, Ζάκυνθο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Φωστήρα, Ηρακλή, Βατανιακό, Τηλυκράτη, Μακεδονικό, Δόξα Δράμας, Πρέβεζα, ΠΑΣ Γιάννινα και στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι στην Α Εθνική Σλοβενίας με τα χρώματα της Ανκαράν ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πρέβεζα, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό Νεάπολης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Βατανιακό, Ηρακλή, Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ζάκυνθο, και Τρίκαλα. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και νέες επιτυχίες.

Επίσης η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων ευχαριστεί τον κόσμο για την διαρκή υποστήριξη του και πιστή στο πλάνο ποιοτικής ενίσχυσης του συλλόγου μας προχώρα σε κάθε κίνηση που θωρακίζει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected