Football League - Μεταγραφές

Στον Αιγινιακό ο Πιαστόπουλος, επιστρέφει ο Τοπαλίδης

Οι εξελίξεις με την αδειοδότηση οδήγησαν τον Αιγινιακό σε νέο κύκλο ενίσχυσης με ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών και η πρώτη κίνηση έγινε με τον Αλέξανδρο Πιαστόπουλο, ο οποίος είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Όπως αναφέρει o arenafm. την περσινή σεζόν ήταν στέλεχος της ομάδας του Βόλου που πανηγύρισε την άνοδο της στο πρωτάθλημα της Football League και αγωνίστηκε σε 21 ματς και σημείωσε ένα γκολ.

Προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ έχει αγωνιστεί και στους μικρούς του Ατρομήτου. Πριν την θητεία του στον ΝΠΣ Βόλος ήταν για έξι μήνες στην Πύδνα Κίτρους με 16 αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επιστρέφει ο Τοπαλίδης

Νέες μεταγραφές καλείται να κάνει ο Αιγινιακός μετά την απόρριψη της έφεσης για την αδειοδότηση, καθώς πέντε παίκτες αποχωρούν αυτόματα από το ρόστερ.

Όπως αναφέρει το FL News, δεύτερη κίνηση αποτελεί η επιστροφή του Σάββα Τοπαλίδη στην ομάδα, καθώς η ιταλική του περιπέτεια στη Μονόπολι δεν προχώρησε. Ο 20χρονος δεξιός μπακ πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια του Αιγινιακού.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί και ο Αναστάσης Στόικος, με τον 18χρονο μέσο να μετρά πέρυσι μόλις μια συμμετοχή με την ομάδα της βόρειας Πιερίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected