Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστρέφει ο Βαλκάνος!

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου, ημέρα της ονομαστικής του εορτής, επισημοποιήθηκε η μεταγραφή επιστροφή του Αλέξανδρου Βαλκάνου στον Απόλλωνα Ερέτριας.

Όπως αναφέρει η egnomi, ο πρώην επιθετικός του ΑΟ Χαλκίς ήταν ένας …διακαής πόθος του αδελφού του Δημήτρη Βαλκάνου, προπονητή των φετινών πρωταθλητών Εύβοιας, που τον ήθελε στην ομάδα της Ερέτριας στη νέα της προσπάθεια στη Γ’ Εθνική.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Ερέτριας, πήγε στη Θήβα και στην ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε στις Εθνική Παίδων και Νέων.

Επανήλθε στην Εύβοια φορώντας τα κυανόμαυρα του ΑΟ Χαλκίς το 2013 όπου έπαιξε τρεις συνεχόμενες σεζόν και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στο Λουτράκι, αλλά γρήγορα (Γενάρης του 2017) επανήλθε στη Χαλκίδα, όπου έπαιξε και τη σεζόν που τέλειωσε.

Συνολικά στη Γ’ Εθνική ο Αλέξανδρος Βαλκάνος έχει 96 συμμετοχές (οι 11 με το Λουτράκι) και 11 γκολ. Με τον ΑΟΧ αναδείχθηκε πρωταθλητής Εύβοιας την περίοδο 2014-15, παίζοντας σε όλα τα ματς (36 μαζί με τα μπαράζ ανόδου) και σημειώνοντας συνολικά 10 γκολ.

Να σημειώσουμε ότι ο Απόλλωνας ενέταξε στο ρόστερ της και το 15χρονο Ρόελ Αντζελί από την Ακαδημία Ερέτριας.

Θυμίζουμε ότι οι πρώτες μεταγραφές του ενόψει της Γ’ Εθνικής ήταν, ο τερματοφύλακας Κώστας Μπασινάς, ο Ερετριανός επιθετικός Γιώργος Κοκάλας που έπαιζε στα Κόσκινα, ο γκολκίπερ Χρήστος Ναβροζίδης από την Ελλάδα Ποντίων και ο Σταύρος Χριστοδουλόπουλος, 23χρονος αμυντικός που αγωνιζόταν φέτος στη Θήβα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected