Football League - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική σελίδα του Ημαθιώτη, Ανδρέα Ζαχαριουδάκη

Στη Σπάρτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης.

O 23χρονος (01/09/1995) Ημαθιώτης μέσος αγωνίστηκε πέρσι σε 19 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ενώ έχει θητεύσει στο παρελθόν σε ΑΕΠ Βατολάκκου, Κοζάνη, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Άρη Κ20 και Λευκάδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Στην ομάδα μας ανήκει ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, μεσοεπιθετικός, με καταγωγή από τη Βέροια. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Βέροιας και συνέχισε στα Λευκάδια Ημαθίας και στην Κ 20 του Άρη Θεσσαλονίκης. Αγωνίστηκε επίσης σε Μακροχώρι, Κοζάνη και Τρίκαλα Ημαθίας».

Την ίδια ώρα, η ΑΕ Σπάρτη ανακοίνωνε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Νίκου Καινούργιου και Θοδωρή Νικολόπουλου.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (08/09/1998), επιθετικός που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στη Γ Εθνική με τη φανέλα του Αήττητου Σπάτων, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Θοδωρής Νικολόπουλος είναι 19 ετών (01/11/1998), ακραίος αμυντικός που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Οπούντιο Μαρτίνου και παλαιότερα στα τμήματα υποδομής του Αχαρναϊκού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Στην ομάδα μας ανήκει πλέον ο Νίκος Καινούργιος. Ο 20χρονος, επιθετικός, ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΑΟ Βύρωνα σε ηλικία 5 ετών και συνέχισε στον ΠΑΣ Γιάννενα (Κ20) και στον Αήττητο Σπάτων την περσινή περίοδο»

«Συμβόλαιο με την ομάδα μας υπέγραψε σήμερα ο Θοδωρής Νικολόπουλος, δεξί μπακ. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Αχαρναϊκό σε ηλικία 9 ετών όπου και συνέχισε μέχρι το χειμώνα του 2017. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Οπούντιο Μαρτίνο (Γ΄Εθνική) μέχρι τη λήξη της περιόδου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected