Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γεωργιάδης και Πολιανίδης στον Μακεδονικό

Δύο μεταγραφές για τον Μακεδονικό, την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη (15/03/2000, αμυντικός) από τον Αγροτικό Αστέρα, παλαιότερα στην Κ17 του ΠΑΟΚ αλλά και του Βασίλη Πολιανίδη (05/03/1994, ακραίος αμυντικός) από τον Παναιγιάλειο, όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές στη Football League ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Προοδευτική, Παναργειακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Αγιονερίου και στα τμήματα υποδομής του Άρη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του 18χρονου Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος έχει ενσωματωθεί είδη, στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και θεωρείται ένα εξαιρετικό ταλέντο έχοντας αγωνιστεί στην Κ17 του ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον νεαρό αμυντικό στην ομάδα και του εύχεται μια υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να καταφέρει να πραγματοποιήσει όλα όσα ονειρεύεται με την ομάδα μας.”

 

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός με ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 24 δεξιό αμυντικό  Βασίλη Πολιανίδη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία σε Προοδευτική, Παναιγιάλειο, Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Ν. Αγιονερίου και Παναργειακό.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Μακεδονικού και του εύχεται να έχει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected