Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γκολ ο Πετράκος και κούπα για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Αντίθετα με τον τελικό του Κυπέλλου, αυτή τη φορά ήταν η σειρά για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου, επικρατώντας στον τελικό του Σούπερ Καπ με σκορ 2-0 της Παλαιόχωρας.

Ο αγώνας που έγινε στα Περβόλια ήταν ωραίος σε θέαμα, με τις δυο ομάδες να είχαν την ευκαιρία, ουσιαστικά, να πραγματοποιήσουν ένα δυνατό τεστ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έδειξε πιο αποφασισμένη για τη νίκη. Κι αφού στο 15’ είχε δοκάρι με τον Μποτωνάκη, στη συνέχεια κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη των δύο τερμάτων, με το εκπληκτικό σουτ του Παληγεώργου στο 32’ ενώ το τελικό 2-0 ήταν…Ημαθιώτικη υπόθεση και διαμορφώθηκε στο 65’ ύστερα από σέντρα του Νικόλτση και κεφαλιά του Πετράκου.

Από την άλλη, η Παλαιόχωρα δεν είχε τις “μεγάλες” στιγμές στο παιχνίδι, πέραν δύο σουτ από τον Μανουσάκη που δεν βρήκαν στόχο.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαζιώτη στο 87ο λεπτό.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Σπηλιώτης, Καραΐσκος, Θεοδωράκης, Νικολίτσης, Κυριλλίδης, Χιντασέλι, Κτιστόπουλος (66′ Δημητριάδης), Παλιάτσιος, Μανουσάκης, Γκούφας (56′ Κόλα)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός, Παληγεώργος, Βαρδάκης, Παναγιωτόπουλος, Παπατζίκος, Πετράκος (83′ Μαζιώτης, Μποτωνάκης (75′ Βεστάκης), Τσίτας (46′ Νικόλτσης), Καρβουνιάρης, Κυτράκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected