Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό μεταγραφικό deal για τον Πανσερραϊκό

Δύο ακόμη προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών μετράει ο Πανσερραϊκός καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Βλαχόπουλο και τον Παρασκευά Χατζηκούρτη (φωτ).

Όπως αναφέρει το serresgoal, ο 20χρονος μέσος, Κώστας Βλαχόπουλος, το τελευταίο διάστημα πέρασε όπως φαίνεται με επιτυχία από το μικροσκόπιο του Σάκη Αναστασιάδη, έχοντας και το θετικό της κοινής τους θητείας στην Κ20 του Ηρακλή, ενώ αγωνίστηκε και στην Κ20 του Παναθηναϊκού.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός, Πάρης Χατζηκούρτης, που κατάγεται από την Δράμα, πέρασε κι αυτός με επιτυχία όπως φαίνεται από το μικροσκόπιο του Σάκη Αναστασιάδη, θα βοηθήσει την Σερραϊκή την αμυντική λειτουργία, καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες της θέσης της άμυνας.

Από την άλλη σε αναζήτηση αντιπάλου βρίσκονται στα Λιοντάρια προκειμένου η ομάδα να δώσει φιλικό παιχνίδι και πολύ πιθανό ο αντίπαλος αυτή τη φορά να είναι κάποια ομάδα Γ’ Εθνικής, αφού το ερχόμενο σαββατοκύριακο έχουμε πρεμιέρα στο τοπικό.

Τέλος οι προπονήσεις του Πανσερραϊκού θα διεξάγονται στο Χριστός, καθώς η Διοίκηση της τοπικής Νίκης, παραχώρησε για δυο ημέρες την εβδομάδα το γήπεδο στα Λιοντάρια, ενώ οι Διοικούντες τοο Πανσερραϊκού περιμένουν και μία ακόμη απάντηση για το γηπεδικό προκειμένου να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην προπόνηση της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected