Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Κουαρτέτο” μεταγραφών!

Τέσσερις μαζεμένες μεταγραφές πραγματοποίησε και συνολικά πέντε για τη σημερινή (4/9) μέρα ο Παλληνιακός, μετά από αυτή του Θανάση Καρακώστα.

Οι πρωταθλητές Ανατολικής Αττικής ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Σταύρο Μερκούρη (φωτ. 22/11/1998, μέσος) από τον Θρίαμβο Αθηνών, τον Άγγελο Τσάκαλο (28/07/1996, επιθετικός) από την ΑΕ Καραϊσκάκης, τον Αλέξανδρο Αλιβιζάτο (01/10/1997, επιθετικός) από την Βεϊρίερ Σπορτ της 5ης κατηγορίας της Ελβετίας και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο (22 ετών, επιθετικός) από τον ΑΟ Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις, καθώς τη φανέλα της ομάδας μας θα φορούν τη νέα σεζόν οι Σταύρος Μερκούρης, Άγγελος Τσάκαλος, Γιώργος Μιχαλόπουλος και Αλέξανδρος Αλιβιζάτος.

Ο Σταύρος Μερκούρης είναι 19 ετών κεντρικός μέσος και πέρυσι αγωνιζόταν στον Θρίαμβο Αθηνών, ενώ έχει παίξει σε Αστέρα Δερβενίου και Κ20 του Πανιωνίου.

Ο Άγγελος Τσάκαλος είναι 22 ετών και παίζει ως επιθετικός και πλάγιος επιθετικός. Πέρυσι ήταν στο πρώτο μισό της σεζόν στην ΑΕ Καραϊσκάκης και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε με τον Σκουφά Κομποτίου στη Γ’ Εθνική.

Ο Αλέξανδρος Αλιβιζάτος είναι 21 ετών αριστερό χαφ και στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν έπαιζε στο Κορωπί, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα με τη Veyrier Sport FC, ενώ φέτος είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τη Lancy FC.

Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος είναι 22 ετών πλάγιος επιθετικός και πέρυσι αγωνιζόταν στην Αγία Παρασκευή. Έχει παίξει επίσης στον Παπάγο.

Ευχόμαστε και στους τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές μας καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected