Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Έρχονται οι πρώτοι δύο στον Απόλλωνα Πόντου

Σε συμφωνία με τον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ήρθε ο Απόλλων Πόντου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Fl News.

Στην Καλαμαριά πατάνε… γκάζι στις μεταγραφές, ενόψει της πρώτης προπόνησης το απόγευμα της Δευτέρας (10/09, 17:00), αλλά και του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Καρδίας την Κυριακή (16/09, 16:30).

Ο 28χρονος αριστερός μπακ τα δυόμιση τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη για δεύτερη φορά, παίζοντας 23 ματς στη Γ’ Εθνική, 7 στη Football League και 5 στο Κύπελλο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μακεδονικό, Ξάνθη, Κέρκυρα, Άρη και Πανθρακικό.

Την ίδια ώρα, π Απόλλων Πόντου ετοιμάζεται να αποκτήσει και τον Κώστα Θεοδωρόπουλο.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας έμεινε προ ημερών ελεύθερος από την ΑΕΛ, μετά από ενάμιση χρόνο και 16 συμμετοχές με τους «βυσσινί».

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Τοξότη Λάρισας, Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Χανιά, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Η εμπειρία του είναι σημαντική και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Απόλλωνα Πόντου. Εξάλλου, ο Θεοδωρόπουλος έχει κάνει προετοιμασία με την ΑΕΛ και βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected