Κατηγορίες
Football League

Η σημερινή «πρώτη» του Απόλλωνα Πόντου με 7 μεταγραφές!

Έστω και την τελευταία στιγμή, ο Απόλλων Πόντου τρέχει για να γεμίσει το ρόστερ του και να προετοιμαστεί για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Όπως αναφέρει το Sportime, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ξεκίνησε τη Δευτέρα (10/9) την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με 27 ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο της Καλαμαριάς και να ξεκινούν προπονήσεις. Υπό την επίβλεψη του γυμναστή, Κώστα Καλαμαρά, καθώς ο τεχνικός του Απόλλωνα βρισκόταν για υποθέσεις της ομάδας εκτός Θεσσαλονίκης.

Από τους παλιούς βρέθηκαν οι Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Δαλιανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Κυβελίδης και Σαμαράς που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους.

Οι Κουσίδης, Παπουτσής, Κύρκου, Μπίλης, Καλλίας, Λαζαρίδης, Τουλής, Κύρτζος, Δραγάνης, Κοιλανίτης, Λουφάκης, Δαμουλάκης και Πλευρίτης είναι οι παίκτες που ενσωματώθηκαν στην πρώτη ομάδα από την ομάδα των νέων.

Όσον αφορά στα νέα αποκτήματα, αυτοί είναι οι: Νίκος Τσουμάνης (Άρης), Τάσος Δημητριάδης (ΠΑΟΚ), Παντελής Θεολόγου (ΑΕ Καραϊσκάκης), Κώστας Θεοδωρόπουλος (ΑΕΛ), Νίκος Πουρτουλίδης (ΟΦΗ), Κώστας Δρίζης (Χάιλντεσχαϊμ) και Μιχάλης Καλλέργης (Απόλλων Σμύρνης).