Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλα πράγματα από τα “μωρά” του Δώνη!

Τα… τρομερά πιτσιρίκια του Δώνη δεν σταματάνε πουθενά! Ο Παναθηναϊκός με τον Γιόχανσον να σκοράρει δύο φορές και τον Χατζηγιοβάνη να βρίσκει δίχτυα πέρασε… αέρας από την Λάρισα με το 3-1 κόντρα στην ΑΕΛ!

Καλύτερος, πιο άνετος και γενικώς ανώτερος ήταν ο Παναθηναϊκός στα πρώτα 45 λεπτά στη Λάρισα. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν εξ’ αρχής τον έλεγχο, τις γραμμές τους κοντά και τους διαθέσιμους χώρους για την ΑΕΛ κλεισμένους.

Παρότι η κατοχή ήταν μοιρασμένη στο πρώτο μέρος, το «τριφύλλι» ήταν αυτό που την εκμεταλλευόταν, βγάζοντας τελικές προσπάθειες είτε από οργανωμένες επιθέσεις, είτε από αντεπιθέσεις. Σε μία τέτοια στο 28ο λεπτό, ο Μπουζούκης βρήκε εκπληκτικά στον κενό χώρο τον Γιόχανσον κι ο Σουηδός, αφού έκανε μερικά μέτρα με την μπάλα, πλάσαρε άψογα τον Κρίστινσον για το 1-0!

Μετά το προβάδισμα του Παναθηναϊκού η ΑΕΛ προσπάθησε να καταστεί πιο απειλητική, όμως οι «πράσινοι» ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν. Ενδεικτικό είναι πως η μοναδική απειλητική στιγμή υπέρ των «βυσσινί», ήταν όταν το γύρισμα του Γιόχανσον στο 42′ πήγε να κρεμάσει τον Διούδη! Όμως για καλό του «τριφυλλιού», ο 25χρονος τερματοφύλακας έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στη Λάρισα ήταν κάκιστη, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να γλιστρούν αρκετά συχνά, ενώ άλλες φορές έβγαιναν ακόμα και ολόκληρα κομμάτια από το χορτάρι.

το φιλμ του αγώνα στο Sportime

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (54′ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Κοέφ), Σαχίτι (46′ Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Τζανδάρης, Κουρμπέλης (86′ Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε, Μπουζούκης (76′ Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (55′ Βέργος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected