Γ Εθνική / Τοπικά

Λεωνίδας Μπίλης : “Φεύγω με ψηλά το κεφάλι”

Ο Λεωνίδας Μπίλης μίλησε στο katerinisport για το χρονικό της αποχώρησής του και για όσα τον οδήγησαν εκτός Πιερικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

“Και τυπικά ολοκληρώθηκε η δεύτερη θητεία μου στον Πιερικό. Εγώ θεωρώ ότι ήταν η δεύτερη θητεία μου κι όχι η τρίτη, γιατί δε μεσολάβησε διακοπή από το καλοκαίρι, αλλά συνέχισα τη δημιουργία, δυστυχώς, μιας καινούρια ομάδας από πέρυσι και από εκεί θα ξεκινήσω.

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η δεύτερη θητεία μου στον Πιερικό, δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και οι δύο θητείες έχουν χαρακτηριστεί από θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας. Τόσο το 2004, που ανεβήκαμε στις επαγγελματικές κατηγορίες και μπήκαν οι βάσεις για την άνοδο στην Β’ Εθνική, όσο και στη δεύτερη, που αποφύγαμε τον «Γογλοθά» του ερασιτεχνικού πέρυσι, μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν.

Φέτος, προσπαθώντας, με πάρα πολλά προβλήματα, στήσαμε μία ομάδα, αμιγώς με παιδιά από την Πιερία, η οποία μέχρι τώρα με τα αποτελέσματά της, στα φιλικά αλλά και στο ένα επίσημο παιχνίδι, δικαιώνουν τις προσπάθειές μας, άρα είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος γιατί η κύρια δουλειά του προπονητή, που είναι το αγωνιστικό κομμάτι, πήγε πάρα πολύ καλά. Φεύγω με πολύ καλά συναισθήματα, φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος που πέτυχα και για δεύτερη φορά το στόχο μου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected