Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισόπαλο το ματς της πρεμιέρας για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την… φωτιά δίνοντας πολλά μέτρα στην Μπέτις, ωστόσο δεν το… πλήρωσε, έμεινε στο 0-0 και πήρε τον πρώτο του βαθμό στον 6ο όμιλο – Με 10 παίκτες οι «ερυθρόλευκοι» λόγω αποβολή του Τσιμίκα στο 73ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν «φρέσκοι» απέναντι στην ισπανική ομάδα, η οποία επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Οι γηπεδούχοι έδωσαν πολλά μέτρα στους Ίβηρες, αλλά είχαν σωστή αμυντική λειτουργία, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε δύο περιπτώσεις, μία σε κάθε ημίχρονο.

Έτσι, ο Ολυμπιακός και η Μπέτις έμειναν στο «λευκό» 0-0, παίρνοντας από έναν βαθμό και βρίσκονται στην δεύτερη θέση, πίσω από την Μίλαν που πήρε τη νίκη 1-0 επί της Ντουντελάνζ. Την επόμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο Μιλάνο, ενώ οι Ισπανοί υποδέχονται την ομάδα από το Λουξεμβούργο.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός : Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (35′ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Φετφατζίδης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80′ Τοροσίδης), Χασάν

Μπέτις : Ρόμπλες, Χάβι Γκαρθία, Σέρχιο Λεόν (77′ Κανάλες), Τέγιο, Σίντνει, Λόρεν Μαρόν, Χοακίν (80′ Σανάμπρια), Χουαρδάδο, Μπαραγκάν, Λέο Κέλσο (83′ Ινούι), Μαντί

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected