Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Προ της διάλυσης ο Αστέρας Αμαλιάδας!

“Τα ψέματα τελείωσαν”, “η ώρα της αλήθειας”. Είναι οι δυο κοινές εκφράσεις που ταιριάζουν απόλυτα στο “έργο” που παίζεται από τις αρχές Αυγούστου κι έπειτα στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, όλο το ενδιάμεσο διάστημα δεν κατέστη ως τώρα εφικτό να βρεθούν οι απαραίτητες διοικητικές και κυρίως οικονομικές επιλύσεις των προβλημάτων και των αδιεξόδων!

Πλέον και με το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής να αρχίζει την προσεχή Κυριακή 30/9, τελειώνει ο χρόνος και “σβήνει το καντήλι”…

Οι οικονομικοί πόροι εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να μην έχουν βρεθεί, και ομάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Κι αυτό που πλέον έχει οριστεί είναι να γίνει μια τελευταία, έκτακτη Γενική Συνέλευση. Και συγκεκριμένα γι’ αυτή την Κυριακή 23/9 στις 7.00 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας.

Υπενθυμίζεται – περιληπτικά – ότι ούτε οι εμφανιζόμενοι εξ Αθηνών, Γιώργος Γκάμαρης και Ιάκωβος Κονδύλης, μπόρεσαν ως τώρα να δώσουν λύσεις.

Βέβαια, πάνω από όλα, πριν τη δική τους εμφάνιση είχε προηγηθεί η απόσυρση σχεδόν όλων των πρώην παραγόντων εντός της πόλης, κάτι που ουσιαστικά δημιούργησε όλα τα …δεινά!

Άλλωστε αυτή η κατάσταση υπήρξε στην πραγματικότητα από πέρυσι, και δεν είναι μόνο τωρινή. Απλά τότε βρέθηκε ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο Ηλείος επιχειρηματίας ήταν αυτός που αποτέλεσε το πλήρες στήριγμα της ομάδας και ήταν ο άνθρωπος που όχι μόνο ηγήθηκε πέρυσι, ο άνθρωπος που οδήγησε τον Αστέρα στην κορυφαία παρουσία, κατακτώντας τον πρώτο και τελευταίο Εθνικό τίτλο της ιστορίας του (καθώς και το κύπελλο Ηλείας), παίρνοντας έπειτα πανάξια και θέση ανόδου στη Β’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ πρωταθλητών (θέση που χάθηκε με σκληρές, εχθρικές, και μονόπλευρες, δικαστικές αποφάσεις της ΕΠΟ). Αλλά ταυτόχρονα ήταν ο άνθρωπος που σχεδόν μόνος του επωμίστηκε τα μεγάλα οικονομικά βάρη, βγάζοντας πέρα τη σεζόν, με μηδαμινή σχεδόν στήριξη από αλλού, παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν πολλά ακούγονταν για πολύπλευρη συμμετοχή και στήριξη…

Το φετινό καλοκαίρι που ο περυσινός διοικητικός ηγέτης της αμαλιαδίτικης ομάδας, Θανάσης Παπαγεωργίου ολοκλήρωσε την περυσινή …εξαίρεση που έκανε (με την έννοια της ενασχόλησης σε ερασιτεχνική κατηγορία, κάτι που λόγω του θολού νομικού κι ευρύτερου καθεστώτος που επικρατεί σε αυτό το χώρο, δεν τον καλύπτει), φάνηκε ακόμα πιο καθαρά η υπόλοιπη “γύμνια”…

Πλην κάποιου …θαύματος λοιπόν, ο Αστέρας πάει για απόσυρση. Αλλά και για γενικότερη εξαφάνιση πλέον από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, τουλάχιστον γι’ αυτή τη σεζόν…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected