Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σωτηρόπουλος και Σβίγγος στα πράσινα

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε ο Παναρκαδικός, που ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Νίκο Σωτηρόπουλο (23/11/2002), μέσος από την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης αλλά και τον Κώστα Σβίγγο (φωτ. 01/12/1994), μέσος που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Γ Εθνική με τον Τσικλητήρα Πύλου και παλαιότερα σε Εθνικό Φιλιππιάδας, Φωκικό και Ερμή Κιβερίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Επενδύοντας στο μέλλον αλλά και στο ντόπιο έμψυχο υλικό, ο Παναρκαδικός προχώρησε σε άλλη μία μεταγραφή ενισχύοντας το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική χρονιά που αρχίζει σε λίγες μέρες. Πρόκειται για το νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Νίκο Σωτηρόπουλο ο οποίος μέχρι χθες ανήκε στην Κ17 της ΠΑΕ.

Ο 16χρονος Τριπολιτσιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελπίδα Τρίπολης και τα τελευταία 5 χρόνια ήταν μέλος της Κ15 και μετέπειτα της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης.

Η οικογένεια του Παναρκαδικού καλωσορίζει το νεαρό ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέο ξεκίνημά του”.

 

“Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Σβίγγο.

Ο Κώστας Σβίγγος είναι 23 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως δεξιός μπακ και αμυντικό χαφ. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία αγωνίστηκε διαδοχικά σε Ερμή Κυβερίου, Φωκικό, Εθνικό Φιλιππιάδας ενώ κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε βασικό μέλος του Τσικλητήρα Πύλου.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected