Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χρέη σκάουτερ στον Εδεσσαϊκό ο Πεχλιβάνης

Την πρόσληψη του Πέτρου Πεχλιβάνη στο τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε ο Εδεσσαϊκός.

Αναλυτικά :

“Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Εδεσσαϊκός καθώς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την ένταξη του Πέτρου Πεχλιβάνη στο τμήμα scouting της ομάδας μας.

Τα καθήκοντα του νέου σκάουτερ και άμεσου συνεργάτη του Ηλία Σαπάνη θα είναι να παρακολουθεί και να αναλύει τον προσεχή αντίπαλο, υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και την εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών.

Ο Πέτρος Πεχλιβάνης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου,έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Εδεσσαϊκό ως αρχηγός, διατέλεσε προπονητής για όσο χρειάστηκε ενώ τα τελευταία χρόνια προπονεί με τεράστια επιτυχία τα τμήματα υποδομής του συλλόγου κάτι που θα συνεχίσει να κάνει. Εμείς από την πλευρά του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στις πρώτες δηλώσεις ο Πέτρος Πεχλιβάνης δήλωσε: Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να τους δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected