Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νέο κάζο της Μπάρτσα, έχασε από την τελευταία Λεγανές! (vid)

Μαύρες μέρες για την Μπαρτσελόνα καθώς μετά το 2-2 με την Χιρόνα πλήρωσε ξανά το rotation του Βαλβέρδε και δέχθηκε ανατροπή-κάζο σε ένα λεπτό από την ουραγό, Λεγανές (2-1).

Δύσκολα τα πράγματα στην ομάδα που πριν μερικούς μήνες κατέκτησε το νταμπλ, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να συνεχίζει το rotation και να βλέπει την ομάδα του να δέχεται δύο γκολ σε 68 δευτερόλεπτα από κωμικά λάθη στην άμυνα, όπως αυτό του Πικέ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί γκέλα των Blaugrana, οι οποίοι παρατάχθηκαν με αριστερό μπακ τον Βερμάελεν, χωρίς τον Λουίς Σουάρες στην επίθεση και γνώρισαν οδυνηρή ήττα που μπορεί να τους ρίξει από το Νο1 της La Liga. Για πρώτη φορά σε ολόκληρη την ιστορία της η Μπαρτσελόνα ενώ είναι πρωτοπόρος χάνει από την τελευταία της βαθμολογίας και μάλιστα το έπαθε με ανατροπή.

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λεγανές : Κουέγιαρ, Χουανφράν, Σίλβα, Μπουστίνθα, Ραούλ Γκαρθία, Ρόδρι, Ελ Ζαρ (86′ Νιόμ), Ρούμπεν Πέρεθ, Μίκελ Βέσγα (82′ Σαμπίν Μερίνο), Οσκαρ Ροντρίγκες (74′ Ζεράρ Γκουμπάου), Εν Νεσίρι.

Μπαρτσελόνα : Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Βερμάελεν (70′ Βερμάελεν), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Κουτίνιο, Ντεμπελέ (71′ Μάλκομ), Μουνίρ (61′ Σουάρες), Μέσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected