Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας] Ηρόδοτος – Απόλλων Πόντου 0-1

Με το δεξί μπήκε ο Απόλλων Πόντου στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 1-0 του Ηροδότου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σκόρερ των «κοκκινόμαυρων» ο Τάσος Δημητριάδης στο 57′, όταν μετά από λάθος της άμυνας των Κρητικών και πάσα του Καλαϊτζίδη, ντρίπλαρε τον Κουράκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η κούραση ήταν εμφανής στα πόδια των παικτών του Απόλλωνα, ιδιαίτερα μετά το 60′, εξαιτίας της ελλιπούς προετοιμασίας, όμως κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο 62′ ο Ηρόδοτος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάκο, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 83′ όταν ο Γιάννης Καλαϊτζίδης αντίκρυσε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) για μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή.

το φιλμ του αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού (76΄ Κασαπάκης), Σμυρλής, Φραγκουλάκης (82΄ Μωραΐτης), Κωνσταντινίδης (71΄ Μασάδο), Μάκο, Κοντογιάννης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης, Σουντουρά (56΄ Τσουμάνης), Σπόλιαριτς (89′ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (82΄ Δαμουλάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected