Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έτοιμος για Καλαμάτα ο Τσουκαλάς;

Ένας από τους πιο έμπειρους χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Σταύρος Τσουκαλάς προπονείται τις τελευταίες μέρες στην Καλαμάτα με την Μαύρη Θύελλα.

Όπως αναφέρει το Sport365, ο 30χρονος (γεννημένος στις 28 Μαΐου 1988) Θεσσαλονικιός, έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της μεγάλης καριέρας του στα γήπεδα της Super League και αυτές τις μέρες συζητά με ομάδες του εξωτερικού για τον επόμενο επαγγελματικό του προορισμό.

Ο Τσουκαλάς, ο οποίος πέρυσι τέτοιες μέρες σημείωνε ένα υπέροχο τέρμα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες προπόνησης στην Μαύρη Θύελλα και την δουλειά του Γιάννη Χριστόπουλου. Παρακολούθησε το ματς Κυπέλλου με τον Πάμισο σχολιάζοντας πως η κατηγορία είναι σκληρή και αυτό που μένει στο τέλος δεν είναι πόσο καλά θα παίξεις αλλά το αποτέλεσμα.

Ο Τσουκαλάς έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «βιονικός» καθώς έχει το απίστευτο ρεκόρ των 81 συνεχόμενων αγώνων, από τις 25/8/2012 έως τις 6/12/2014, με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα!

Στην Super League έχει περίπου 200 συμμετοχές. Ξεκίνησε από την U20 του ΠΑΟΚ, έπαιξε δυο σεζόν με την φανέλα του δικεφάλου του Βορρά και στην συνέχεια ακολούθησαν τέσσερις σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννενα και δυο με τον Αστέρα Τρίπολης πριν το Απόλλωνα Σμύρνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected