Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Ξεκινά το πρωτάθλημα για το Εφηβικό τμήμα του ΑΟΚ Βέροιας! Δείτε το ρόστερ

Ξεκινά την Κυριακή (30/9) το Εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και ο ΑΟΚ Βέροιας ανοίγει την αυλαία της φετινής σεζόν υποδεχόμενος τον Άθλο Αλεξάνδρειας.

Ας δούμε πως παρουσιάστηκε το ρόστερ της ομάδας στο facebook.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο.Κ. Βέροιας ανέκαθεν είχε ως προτεραιότητα την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και έριχνε το βάρος στα τμήματα υποδομής. Από τη μία οι πολλές ομαδικές επιτυχίες και από την άλλη οι αθλητές που έχουν βγει από τις ακαδημίες και έχουν παίξει μπάσκετ σε υψηλότερες κατηγορίες φανερώνουν τη διαχρονική δουλειά που γίνεται, με τη φετινή σεζόν να μην αποτελεί εξαίρεση.

Το εφηβικό τμήμα της ομάδας μας ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ αυτή την Κυριακή και είναι καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτήν την προσπάθεια, γεννημένοι τις χρονιές 2001-2002, δύο φουρνιές που αναδείχθηκαν πρωταθλητές παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ τις δύο περασμένες σεζόν:

Βοργιαζίδης Χαράλαμπος
Ορφανίδης Θοδωρής
Καραθανάσης Φραγκίσκος
Ιωαννίδης Φίλιππος
Γκίτκος Κων/νος
Αβραμίδης Ισαάκ
Χαραλαμπίδης Παντελές
Ασλανίδης Θωμάς
Δημάκας Πέτρος
Στογιαννόπουλος Κων/νος
Ιακωβίδης Νίκος
Παππάς Μανώλης
Χατζηβαλάς Δημίτρης

Η ομάδα επίσης προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας με δύο προσθήκες από την ευρύτερη περιοχή :

Καραϊσαρίδης Λάζαρος
Γιοβανόπουλος Φίλιππος

Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Καπνάς, ο coach των παιδιών όταν ως παίδες κατέκτησαν για δύο σερί σεζόν το πρωτάθλημα.

Έφορος του τμήματος είναι ο Αριστοτέλης Ορφανίδης, και αυτός δίπλα στα παιδιά και στην οργάνωση του τμήματος εδώ και χρόνια.

Πρώτος αγώνας την Κυριακή στις 12:00 στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ στο Μακροχώρι, με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected