Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

[ΕΠΣ Πέλλας] Θύελλα Σαρακηνών – Ακρίτας Σωσάνδρας 3-1 (vid)

Ένα μεγάλο παιχνίδι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι 300 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο «Ευάγγελος Τζιούτζης» των Σαρακηνών με την τοπική Θύελλα να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-1 επί του αξιόμαχου Ακρίτα Σωσάνδρας.

Όπως αναφέρει το Pellasports, το παιχνίδι ήταν καλό, είχε δύναμη, ένταση, αποβολές και στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 15’ με κοντινό πλασέ του Γιάννη Γκέσιου, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να απαντήσουν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σάββα Τουμανίδη στο 36’ που έγραψε το 1-1.

Στην επανάληψη και όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και τελικά κατάφεραν στο 81’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Γιάννη Γκέσιο και πάλι με τακουνάκι να γράφει το 2-1 για την Θύελλα, ενώ στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Μένιος Ντόγκαρης για χτύπημα εκτός φάσης. Στο 86’ ο κορυφαίος των γηπεδούχων Γιάννης Γκέσιος με εξαιρετική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ πάρε-βάλε στον Γιώργο Νάνο που με πλασέ έδωσε τέλος στο ματς γράφοντας το τελικό 3-1 ενώ ο ίδιος στο 88’ είχε σουτ στο δοκάρι του Λάζαρου Δημητριάδη.

Συνθέσεις

Θύελλα Σαρακηνών (Γιάννης Τσαμαρδός): Γιαβάσης, Ευφαιμίδης, Στογιάννου (70’ Μποζίνης), Ρώσσης, Τσόρμπας Ε., Παπαηλία (46’ Νάνος) Παπαδόπουλος, (88’ Τρίψης), Γιαουτζής, Γκέσιος, Θωμάς Γ., Τσόρμπας Β.

Ακρίτας Σωσάνδρας (Αντώνης Σαπουντζής): Δημητριάδης, Ντόγκαρης, Ζουλέκο (68’ Μανελίδης), Ηλιάδης, Χρηστίδης, Κουντουράς, Κοντακτσής (83’ Καραγιαννίδης), Βασιλόπουλος, Παρτσανάκης (48’ Πασχούλης), Ουζούνης, Τουμανίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected