Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Φουλ των μεταγραφών στον Αστέρα Αμαλιάδας!

Την τεράστια καθυστέρηση, έναρξης λειτουργίας της ομάδας τρέχει πλέον να καλύψει έστω σε κάποιο βαθμό ο Αστέρας Αμαλιάδας. 

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, στην πραγματικότητα πάει να ξεκινήσει μόλις τώρα, αφού μόλις το βράδυ της Τρίτης (25/9) μερικά άτομα εντός της πόλης οριστικοποίησαν πως βάζουν άμεσα κάποια χρήματα, ενώ μόλις τότε για πρώτη φορά όλο αυτό το διάστημα, επισκέφτηκε μια αντιπροσωπεία τον επιχειρηματία και περσινό διοικητικό επικεφαλής Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος μετά τη συνάντηση δέχτηκε να βάλει κι αυτός μια βοήθεια, η οποία ήταν και άκρως καθοριστική για να υπάρξει ομάδα (οποιασδήποτε μορφής) στο γήπεδο την Κυριακή!

Ωστόσο, η ομάδα που θα υπάρχει είτε αυτή την Κυριακή στην πρώτη αγωνιστική, είτε (περισσότερο) την άλλη εβδομάδα στη δεύτερη αγωνιστική, δεν θα έχει κάνει καθόλου προετοιμασία ως τέτοιο σύνολο!

Από κει και πέρα, υπήρξαν το τελευταίο τριήμερο αφίξεις κάποιων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην Αμαλιάδα, οι οποίοι μαζί με τους ξένους που προυπήρχαν το τελευταίο διάστημα, γίνεται πλέον αγώνας χρόνου για να βγάλουν δελτία και να ενταχθούν επίσημα στην ομάδα.

Στον Αστέρα έχουν ενταχθεί ως τώρα οι εξής:

O 23χρονος γκολκήπερ Μανώλης Χρήστου (φωτ), που θήτευσε κατά το παρελθόν σε σε ΠΑΟ Κρουσώνα, Ερμή Ζωνιανών, ΟΦΗ, ΑΟ Γλυφάδα, ΑΟ Ανθεστίων, Δόξα Μεγαλόπολης, Ένωση Ερμιονίδας και Ναυπακτιακό Αστέρα (πρόπερσι τέθηκε και αντίπαλος του Αστέρα με τη Δόξα Μεγαλόπολης, ενώ πέρσι κατέκτησε την άνοδο με τη φανέλα του Ναυπακτιακού).

Ο 21χρονος Γιάννης Μωραΐτης αγωνίζεται τόσο ως πλάγιος όσο και ως κεντρικός αμυντικός και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Σ. Παπάγου (2003-2008), ενώ για μια σεζόν ήταν στον Ατρόμητο (2008-2009) και στη συνέχεια στην Καλλιθέα (2009-2012). Το 2012 εντάχθηκε ξανά στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου. Παράλληλα, έγινε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19. Ο Πανθρακικός έπειτα ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο κι έμεινε έξι μήνες αφού η ομάδα αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική αλλά αποσύρθηκε λόγω αξεπέραστων προβλημάτων. Μετά πήγε στον Άγιο Ιερόθεο και εν συνεχεία επέστρεψε στην ομάδα Κ20 του Ατρομήτου και μετά από ένα χρόνο συνέχισε στον Ιωνικό, στον οποίο πήγε φέτος τον Γενάρη. Είναι παίκτης ο οποίος μετείχε στην ομάδα σχεδόν από την αρχή των προπονήσεων (που ξεκίνησαν με τον Λ. Τσιγαρίδα και παίκτες της ακαδημίας συν κάποιους ξένους), έχοντας παίξει και στο μοναδικό φιλικό εκείνης της ομάδας, στα Καλύβια την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο σημείωσε και δυο γκολ.

Ο 19χρονος Κώστας Γεωργακόπουλος, αγωνίζεται τόσο ως δεξιός πλάγιος όσο και ως κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι Μεσσήνιος και ξεκίνησε από τα Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας, κι έπειτα πήγε στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης, μετά στην ΑΕΚ Κ17, έπειτα στην Κ17 και Κ20 του Λεβαδειακού, και πέρυσι αγωνιζόταν στους Νέους του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τον περασμένο μήνα αποκτήθηκε από τον Παναρκαδικό, ο οποίος όμως τον άφησε ελεύθερο πριν λίγο καιρό.

O 30χρονος Ηλείος ακραίος αμυντικός Γιάννης Σιούλας, που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Δ’ Εθνική με τον Αστέρα, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στη Δόξα Νέας Μανωλάδας (Α1 Ηλείας), όπως και πρόπερσι, και πιο πριν στον Ηλειακό Βαρθολομιού.

Ο 23χρονος Θανάσης – Μάριος Καραγκούνης, μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, φτάνοντας μέχρι και την Κ17. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Καλλιθέα, το 2011, αγωνιζόμενος στην ομάδα Κ20. Το 2014, μετακινήθηκε στην Ελλάδα Ποντίων, ομάδα Α’ Πειραιά, για να φύγει και να πάει στη Θύελλα Μοσχάτου, Β’ Πειραιά. Ακολούθησε η μετακίνησή του στις Βρασιές, Α’ Αρκαδίας, κι επόμενος σταθμός του το Λεωνίδιο πέρυσι, όπου έπαιξε 4 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική, για να πάει στο δεύτερο γύρο στον Εθνικό Φιλιππιάδας, επίσης Γ’ Εθνικής, όπου έκανε 17 συμμετοχές.

Ο 23χρονος Γιώργος Αφράτης, αγωνίζεται τόσο ως αριστερός πλάγιος όσο και ως κεντρικός αμυντικός, και έχει θητεία αρχικά στην ομάδα Νέων της Γλυφάδας στη Β’ Εθνική κι έπειτα και στην πρώτη ομάδα της, καθώς και παρουσίες σε Τράχωνες Αλίμου, Θύελλα Ραφήνας, Χανιά, Αχαρναϊκό, με πέρασμα κι από τον Πανηλειακό στην προετοιμασία το ’14-’15 (επί Ιταλών). Τελευταία ομάδα του ήταν ο Ιωνικός, στον οποίο πήγε πέρσι τον Γενάρη.

Ο 25χρονος εξτρέμ Γιώργος Μανωλιάς, που περυσινή ομάδα του ήταν ο Αρης Παλαιοχωρίου, ενώ έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Μαγούλας, Τράχωνες Αλίμου, Εθνικό Πειραιά, Χαλκίδα, Ιωνικό (πρόπερσι), ενώ πριν λίγες μέρες αποχώρησε από το Κερατσίνι όπου αρχικά είχε πάει τον περασμένο μήνα.

Ο 18χρονος γκολκήπερ Παναγιώτης Μπεσσής, που ξεκίνησε από τον Αίαντα Καλαμάτας, πηγαίνοντας πρόπερσι στην Καλαμάτα (Α’ Μεσσηνίας) ενώ ήταν εκεί και πέρυσι (Γ’ Εθνική). Και το καλοκαίρι φέτος αποχώρησε από την Καλαμάτα και πήγε στον Πάμισο, όπου ακολούθησε την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Κώστα Κλάδη στο μεγαλύτερο διάστημα, πριν ο τεχνικός αποχωρήσει (κι έπειτα ως ελεύθερος ήρθε στον Αστέρα(, όμως πριν λίγες μέρες ο Πάμισος γνωστοποίησε πως δεν τον κράτησε.

Ο 19χρονος Ηλείος Γιώργος Ζωγόπουλος, πέρυσι στον πρώτο γύρο στη Δάφνη Ανδραβίδας και στον δεύτερο στον Πηνειακό, και πρόπερσι στη Δάφνη και πιο πριν στον Εθνικό Αμαλιάδας.

O 18χρονος μεσοεπιθετικός Φάμπιο Φρανσίσκο Σίλβα Σάντος, που ήταν μέχρι πρότινος στην Ντεσπορτίβο Άβες της Πορτογαλίας, με την οποία αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια του Πρωταθλήματος Νέων. Στο παρελθόν, είχε περάσει από την αντίστοιχη ομάδα Νέων της Εστορίλ Πράια, έχοντας τέσσερις συμμετοχές πριν τρία χρόνια και έντεκα συμμετοχές πρόπερσι.

Ο 23χρονος Φρου Τζεφ Ν’Ντε, κεντρικός αμυντικός – στόπερ, από το Καμερούν ενώ έχει πάρει Γερμανική υπηκοότητα. Ξεκίνησε από τη χώρα του και έπαιξε διαδοχικά σε Μποναμπέρι και Κάτζι Σπορτς (όπου μετακινήθηκε το 2014), για να φύγει για τη Γερμανία και την Αλτεγκάμε, στη συνέχεια στην Άλντεσταντ και στη συνέχεια στη Μπούξτεχουντε (ομάδες της έκτης κατηγορίας Γερμανίας αυτές). Από εκεί έφυγε για τη Σουηδία και τη Χάρνοσαντ, τέταρτη κατηγορία Σουηδίας, για να επιστρέψει στη Γερμανία, τη δεύτερη χώρα του, παίζοντας πέρσι στην Μπούξτεχούντε.χουν ακόμα αποκτηθεί δυο Έλληνες εκτός Νομού, αγνώστων λοιπών στοιχείων ακόμα.

Στην αναμονή βρίσκονται επίσης οι Γάλλοι Όμπου και Εντιαγέ, κι ο Βούλγαρος Στογιάνοφ, όπως κι ο Σλοβένος γκολκήπερ Ματέι Βόζαρ.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο Αστέρας υπολογίζει να έχει διαθέσιμους – και με δελτία δηλαδή – για την Κυριακή, περίπου 11 Έλληνες παίκτες (εκτός δηλαδή από τους νεαρούς των Ακαδημιών). Ενώ θεωρείται απίθανο να έχει προλάβει να εκδοθεί δελτίο ξένου (με τα ως τώρα δεδομένα)

Όπως ανακοίνωσε ο Αστέρας Αμαλιάδας, την Κυριακή το πρωί, όλα τα τμήματα, η πρώτη ομάδα και η Ακαδημία, θα τελέσουν τον καθιερωμένο αγιασμό με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected