Κατηγορίες
Basket

Παραμένει στον ΑΟΚ Βέροιας ο Χατζηλαμπρινός

Την παραμονή του Σάββα Χατζηλαμπρινού στο ρόστερ του ανακοίνωσε ο ΑΟΚ Βέροιας.

Ο 18χρονος αθλητής από τα Γιαννιτσά είχε 19 συμμετοχές την περσινή σεζόν και 3 πόντους μέσο όρο, ενώ φέτος θα διανύσει το πρώτο έτος ως φοιτητικής, μετά την πολύ καλή επόδοση του στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΟΚ Βέροιας ολοκληρώνει το ρόστερ του με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάββα Χατζηλαμπρινό. Ο 18χρονος forward με καταγωγή από τα Γιαννιτσά αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, όπου σε 19 συμμετοχές μέτρησε μ.ο. 2,7 πόντους, ενώ με το εφηβικό τμήμα κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Χατζηλαμπρινός συνδύασε την σταθερή του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με την προσπάθειά του στις εισαγωγικές εξετάσεις ως μαθητής της Γ Λυκείου, όπου και πέτυχε και πλέον ως φοιτητής του ευχόμαστε μια ακόμη καλύτερη σεζόν με υγεία.

Έτσι κλείνει επί της ουσίας ο κορμός της ομάδας, που αποτελεί ένα από τα νεανικότερα σύνολα της κατηγορίας και η προετοιμασία συνεχίζεται εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα στις 21/10 απέναντι στη Δόξα Λευκάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected